LaLa77 sa for siden:
Jeg er egentlig veldig glad i hjemmelagd potetsalat, spesielt til grillmat. Siden dette ikke er et alternativ lenger, har jeg nå testet, blandet og mikset og kommet opp med et alternativ som utrolig nok er like godt.
Dette er til ca 4 pers
900g jordskokk
2dl rømme
2dl majones
1 løk
ca 0,5 dl hvitvinseddik
ca 1 ts sukrin/ annet søtningsmiddel
Pepper
Salt
Skrell og skjær jordskokkene i passende biter.
Kokes til de er møre.
Et lite tips her er å ha litt syre i kokevannet, da blir de ikke brune.
Hell av vann når de er ferdig, og la de avkjøles.
Finhakk løken, og ha den opp i en bolle sammen med rømme, majones, eddik sukrin, salt og pepper. Her er det viktig å smake underveis.
Bland "sausen" sammen med jordskokkene når de er ferdig.
Kan med fordel lages noen timer før den skal spises, da dette blir best hvis den får stå litt og la smakene sette seg.