Kjøpt meg en stor dunk med denne brødmixen men stusser på en ting...det står at man skal la brødet hvile i 24 TIMER på kjøkkenbenken uinnpakket...stemmer dette???? Og at man ikke skal legge brødet i pose/ brødboks/ kjøleskap. Hva med etter de 24 timene, hvordan skal brødet da oppbevares?
Det stemmer det at det skal stå i 24 timer for lufting. Erfaringen med å ikke lufte det er at det da holder på mye fuktighet/vann og blir fort muggen. Kjempegodt med smør og ost.. :)
Jeg lar det ligge på benken uten å skjære i til neste dag. Deretter skjærer jeg det opp i smale skiver, og pakker de i "porsjonspakninger" og hiver i fryseren. De jeg tar opp oppbevarer jeg i kjøleskapet :)
Ps - for større skiver, lag 1.5 porsjon til vanlig brødform. Bare husk at da kan de godt steke en halvtime lengre i ovnen (MIN ovn i hvertfall ;))
Dette er nesten helt likt brød som Karins "mitt aller beste brød" fra her inne, og ganske godt! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.