< Tilbake til oversikten

Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb Selection

#1

kitekatt sa for siden:

Kjøpt meg en stor dunk med denne brødmixen men stusser på en ting...det står at man skal la brødet hvile i 24 TIMER på kjøkkenbenken uinnpakket...stemmer dette???? Og at man ikke skal legge brødet i pose/ brødboks/ kjøleskap. Hva med etter de 24 timene, hvordan skal brødet da oppbevares?


#2

lucifine sa for siden:

På en rist oppå benken? vetikke


#3

Henrickno sa for siden:

Det stemmer det at det skal stå i 24 timer for lufting. Erfaringen med å ikke lufte det er at det da holder på mye fuktighet/vann og blir fort muggen. Kjempegodt med smør og ost.. :)


#4

Photobscura sa for siden:

Nå har jeg ikke prøvd denne brødmiksen, men jeg pleier alltid å skjære av skalkene på lavkarbobrød når det er helt ferskt. Da blir det ikke så soggy.


#5

Nerthus sa for siden:

Jeg lar det ligge på benken uten å skjære i til neste dag. Deretter skjærer jeg det opp i smale skiver, og pakker de i "porsjonspakninger" og hiver i fryseren. De jeg tar opp oppbevarer jeg i kjøleskapet :)

Ps - for større skiver, lag 1.5 porsjon til vanlig brødform. Bare husk at da kan de godt steke en halvtime lengre i ovnen (MIN ovn i hvertfall ;))

Dette er nesten helt likt brød som Karins "mitt aller beste brød" fra her inne, og ganske godt! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.