Det så utrolig deilig ut! Når du skriver med svoren vendende ut, så blir det rullet litt inni også, ikke sant? Eller skal jeg skjære den helt av og så bruke den til å pakke inn hele rullen også, som et slags trekk?
Hvilke urter brukte du? De er ferske eller?
Det ble ikke rullet noe svor inni. Kjøttlaget under svoren ble delt opp i to lag, men fremdeles hengslet på en side. Eventuelt kan du lage to "dører" mot hverandre hvor kjøttlaget blir hengslet på to sider. Æhhh, den var vanskelig å forklare.
Jeg hadde frisk estragon og hvitløk oppi min. Eldstepoden sa at det var den beste middagen han noensinne hadde spist. :p
Jeg har fått beskjed om å lage stekt ribberull igjen i løpet av uken. Da skal jeg fylle den med stekt sopp og bacon. Servert med soppsaus tilsatt rømme.
En annen gang skal jeg kutte av hele det nedre kjøttlaget, kutte det i terninger, surre det litt på stekepanna sammen med egg(!) og purre for så å legge fyllet tilbake.
Det er bare fantasien som setter grenser.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.