< Tilbake til oversikten

Bakst eller snop med eggeplommer?

#1

Cassiopeia sa for siden:

Det går mye eggehviter nå fram mot jul, og det blir masse plommer til overs. Det meste jeg har funnet av bruksområder for ekstra eggeplommer er type majones, saus og omelett, og det er begrensa hvor mye jeg makter av den slags. (Husholdningen = meg)

Har dere oppskrifter på bakst eller snop med mer eggeplomme enn eggehvite?


#2

frøken sa for siden:

hvis du skal lage høykarbokaker er jo berlinerkranser 4 eggeplommer i, og en eggehvite til å pensle med.


#3

Cassiopeia sa for siden:

Det er kanskje en ide å donere dem til høykarbobakst, ja.

  • Om jeg ikke finner andre bruksområder som er mer LCHF-vennlige.

#4

Dietta sa for siden:

Hva med verdens beste etter Nannah's oppskrift ? Bare lage bunnlaget uten marengs, og bruke krem på toppen ? Nam, nam :D


#5

Gerd sa for siden:

Bland eggeplommer sammen med et par ekstra hele egg og lag en stor omelett med masse digg i :D
Fin å fryse i biter :D


#6

Aline sa for siden:

Suksessterte med 4 eggehviter og 7 plommer!
Her er en bunn med hele egg:

Jeg har ikke prøvd noen av de, men det går iallefall med noen plommer! :)


#7

FrkMarge sa for siden:

Holder med de andre her. Suksessterte er tingen å bruke plommene på :D
Det er "alltid" for lte krem på den kaken (får ikke nok av den kremen), så jeg lager vanigvis minst dobbel porsjon uansett hva som står i oppskriften. Og i kremen skal det kun eggeplommer.


#8

Cassiopeia sa for siden:

Masse gode ideer her ja :-)
Suksessterte med dobbel dose krem høres helt suverent ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.