Jeg holder nå på å lage myke karameller, etter oppskrift brukt av både Cecilie (fristende lavkarbo) og Jannicke (sunnfamilie). Karamellmassen skal småkoke i 45-60, men det står ikke om det er med eller uten lokk....! Noen som vet? Jeg er redd alt fordamper uten lokk, men kanskje det er poenget. Litt usikker her, takknemlig for hjelp! ;)
Det er nok det, men det ser ut til at det gikk bra. :) Veeeldig svak varme og litt røring underveis.
Jeg brukte sukrin nå, men tagatose burde da gå greit det også? Det skal jeg jammen forsøke neste gang! :) Jeg leste forresten at tagatose karameliseres som sukker (i motsetning til sukrin), så da burde det jo gå an å lage karamellpudding også...? :D
Ja jeg er 2,5 m :D:lol::w00t::stuart: Neida, har nok skrevet inn noe feil :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.