kitekatt sa for siden:
Hva er det som er brukt der? Tenkte at hvis det var karbofritt, så ville det være genialt til å lage diverse piroger/ vårruller av...Harfått det på restaurant, istedenfor den vanlige vårrulldeigen er det helt gjennomsiktig..
kitekatt sa for siden:
Hva er det som er brukt der? Tenkte at hvis det var karbofritt, så ville det være genialt til å lage diverse piroger/ vårruller av...Harfått det på restaurant, istedenfor den vanlige vårrulldeigen er det helt gjennomsiktig..
Alynna sa for siden:
Det er dessverre rispapir som er bløtlagt :/
shailene sa for siden:
Du tenker kanskje på sommerruller? Eller "summer rolls" som det heter på engelsk, mulig det kalles noe helt annet på norsk :p
De er rullet i rispapir, noe du hvertfall får kjøpt på asiatiske matbutikker, hvis ikke det er alt for fy-fy.. De skal ha rundt 4-5 kh per ark, etter hva jeg fant ut.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.