< Tilbake til oversikten

Spinatfylt paprika (bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Kombinasjonen spinat/ sjalottløk/ hvitløk/ ost syns jeg er så fantastisk god, og jeg har brukt den som base i denne fiskegratengen tidligere, og jubelen var stor når jeg kom på at jeg kunne fylle paprika med det :)

Fylt paprika:
2 stk snackpaprika (spiss paprika)
200 g frisk spinat
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
en neve parmesan
smør eller olje til steking

Stek spinat til den blir myk. Ha i hvitløk og sjalottløk, og stek til løken blir myk. Bland inn parmesanen, og smak til med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.

Spiste det med biff ved siden av, se her.



#3

kiril sa for siden:

dette så kjempe godt ut, fikk lyst på det, må det være fersk spinat eller funker det med den der fryste?har bare den i frysen hehe
er vandt og dampkoke "meshi" blir spennende og prøve det i ovn :):)


#4

danielve sa for siden:

Prøvde noe lignende, men da fylte jeg meg blanding av hakked løk, baconterninger, fetaost og spinat. Det var digg det.


#5

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Det fungerer fint med fryst, det er den jeg har brukt faktisk :)


#6

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Det hørtes supergodt ut! Jeg lager fylte paprika med kjøttdeig og løk og det man har lyst på, men da mer når det skal være hovedmåltidet, ikke bare tilbehør :)

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.