Kombinasjonen spinat/ sjalottløk/ hvitløk/ ost syns jeg er så fantastisk god, og jeg har brukt den som base i denne fiskegratengen tidligere, og jubelen var stor når jeg kom på at jeg kunne fylle paprika med det :)
Fylt paprika: 2 stk snackpaprika (spiss paprika) 200 g frisk spinat 1 fedd hvitløk 1 sjalottløk
en neve parmesan
smør eller olje til steking
Stek spinat til den blir myk. Ha i hvitløk og sjalottløk, og stek til løken blir myk. Bland inn parmesanen, og smak til med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.
dette så kjempe godt ut, fikk lyst på det, må det være fersk spinat eller funker det med den der fryste?har bare den i frysen hehe
er vandt og dampkoke "meshi" blir spennende og prøve det i ovn :):)
Det hørtes supergodt ut! Jeg lager fylte paprika med kjøttdeig og løk og det man har lyst på, men da mer når det skal være hovedmåltidet, ikke bare tilbehør :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.