Marella77 sa for siden:
Jeg har nettopp laget noe av det beste jeg har smakt!!! :D Jeg pleier ikke å være så selvsikker, men dette var rett og slett bare helt nydelig... Jeg fikk tips av ei venninne, og så krydret jeg litt ekstra, og voila... mmmmmm
Her er oppskriften DU MÅ PRØVE!! hehe :) :)
Salma Laks (Lion) med creme fraiche!
(Selges i kjøledisken i de fleste butikker. Den er dyr, men absolutt verdt det!!) (Men man kan sikkert lage dette av annen laks også...)
Ok, here we go! Skjær laksen i strimler på 1,5 - 2 cm. Stek dem i litt meierismør uten salt på høy varme i 1 min på hver side. Laksen skal være rosa i midten. Krydre med sitronpepper. Deretter tilsetter du så mye creme fraiche som du ønsker. La det steke på svak varme i 5 minutter. Krydre med karri, og pynt med fersk gressløk. Server gjerne med en grønn, frisk salat. Nyyyt ;)
Håper noen vil ta sjansen på å prøve dette. Ps, det er artig med tilbakemeldinger...
Handleliste:
Salmalaks
Smør
Sitronpepper
Creme fraiche
Karri
Gressløk
Ps, på de bildene, er oppskriften litt anneledes, men ikke mye. Har bare tatt litt fløte i sausen, pluss brukt purreløk og litt gulrot. Og uten gressløk. Ja, og så hadde jeg reker i. Var veldig godt!! Jeg lover!!! hehe...