< Tilbake til oversikten

O'du nydelige salmalaks ... Dette må prøves!

#1

Marella77 sa for siden:

Jeg har nettopp laget noe av det beste jeg har smakt!!! :D Jeg pleier ikke å være så selvsikker, men dette var rett og slett bare helt nydelig... Jeg fikk tips av ei venninne, og så krydret jeg litt ekstra, og voila... mmmmmm

Her er oppskriften DU MÅ PRØVE!! hehe :) :)

Salma Laks (Lion) med creme fraiche!
(Selges i kjøledisken i de fleste butikker. Den er dyr, men absolutt verdt det!!) (Men man kan sikkert lage dette av annen laks også...)

Ok, here we go! Skjær laksen i strimler på 1,5 - 2 cm. Stek dem i litt meierismør uten salt på høy varme i 1 min på hver side. Laksen skal være rosa i midten. Krydre med sitronpepper. Deretter tilsetter du så mye creme fraiche som du ønsker. La det steke på svak varme i 5 minutter. Krydre med karri, og pynt med fersk gressløk. Server gjerne med en grønn, frisk salat. Nyyyt ;)

Håper noen vil ta sjansen på å prøve dette. Ps, det er artig med tilbakemeldinger...

Handleliste:
Salmalaks
Smør
Sitronpepper
Creme fraiche
Karri
Gressløk

Ps, på de bildene, er oppskriften litt anneledes, men ikke mye. Har bare tatt litt fløte i sausen, pluss brukt purreløk og litt gulrot. Og uten gressløk. Ja, og så hadde jeg reker i. Var veldig godt!! Jeg lover!!! hehe...


#2

Victory sa for siden:

Mulig helgemiddagen ble planlagt nå.. ;)
Har laget mye laks med både creme fraiche og philadelphia ost, men jeg har pakket det inn i folie. Dette var annerledes og høres kjempe godt ut! Spennende!



#4

Marella77 sa for siden:

Så artig at dere vil prøve dette :) Håper dere blir så fornøyde som jeg ble :)


#5

TrineG sa for siden:

Høres nydelig ut. Skal testes ! :)


#6

Marella77 sa for siden:

Noen som har prøvd? :)


#7

sirimor sa for siden:

Hei du...Dette hørtes nydelig ut, og skal helt klart prøves.
Jeg skal gi deg tilbakemelding:)


#8

Marella77 sa for siden:

Supert :) Jeg lagde det med grønnsalat, men sikkert godt med brokkoli til!

Ps, nå har jeg akkurat spist blomkål/brokkoli suppe med Salama-laks i... Det var også godt. Bare et tips...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.