Har tatt opp scampi som jeg egentlig hadde tenkt å bruke i dag, men pga en del om og men så ble det nå aldri slik... Så nå har jeg 200 g rå, tinte scampi i kjøleskapet (og jeg er ikke sulten nå, så kveldsmat utgår).
Jeg vet at skalldyr er skumle greier, men tror dere de holder seg til i morgen? Eller er det best å steke dem nå og ta dem med kalde på jobb?:confused:
De holder så fint, så!:)
Mariner dem i litt olje, hvitløk og chili i løpet av natten, så har du tidenes snaddermat i morgen!:sikle:
Tar jo bare noen få minuttet i panna før de er lyserøde og klare til å spises!:D
Det synes jeg høres ut som en knallplan ;) Reiser til trøndelagen på torsdag og blir over en uke, men når jeg kommer tilbake!!! Skal til Oslo til legetime 1.des kl 14.20, så da hadde det kanskje vært en anledning og treffes på forhånd ;) Vi sms'es tenker jeg ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.