kamp sa for siden:
Vist dere skal lage marsipan, kake e.l. som trenger sjokolade hvilken bruker dere?
kamp sa for siden:
Vist dere skal lage marsipan, kake e.l. som trenger sjokolade hvilken bruker dere?
TigerTove sa for siden:
Enten 70% kokesjokolade spedd med cocosa eller den mørke sjokoladen fra sukkerfritt med ditto.
Hva skal du lage for noe spennende?
Yonah sa for siden:
Det kommer litt an på, om ungene skal spise, så velger jeg 86% sjokolade med freia, for de får ikke sjokolade med feks maltitol.
Om det er bare meg så blir det enten cloetta 70% ( med maltitol) eller en de har i allergihylla på mega med xylitol, husker ikke navn, men det er samme merke som de melkefrie osv.
kamp sa for siden:
Marsipan med sjokolade blant annet.. :)
Yrla sa for siden:
Det finnes en mørk sjokolade på iherb helt uten søtning du kan smelte og tilsette sukrin etc selv.www.iherb.com/Ghirardelli-Premium-Baking-Bar-Unsweetened-Chocolate-4-oz-113-g/33026?at=0
Det har jeg ventet i årevis på.
Lillemy71 sa for siden:
Ahhh, tusen takk for den linken :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.