< Tilbake til oversikten

Hvilken sjokolade?

#1

kamp sa for siden:

Vist dere skal lage marsipan, kake e.l. som trenger sjokolade hvilken bruker dere?


#2

TigerTove sa for siden:

Enten 70% kokesjokolade spedd med cocosa eller den mørke sjokoladen fra sukkerfritt med ditto.

Hva skal du lage for noe spennende?


#3

Yonah sa for siden:

Det kommer litt an på, om ungene skal spise, så velger jeg 86% sjokolade med freia, for de får ikke sjokolade med feks maltitol.
Om det er bare meg så blir det enten cloetta 70% ( med maltitol) eller en de har i allergihylla på mega med xylitol, husker ikke navn, men det er samme merke som de melkefrie osv.


#4

kamp sa for siden:

Marsipan med sjokolade blant annet.. :)




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.