< Tilbake til oversikten

Kylling med mandelrasp

#1

Giulia sa for siden:

Fant denne i en dansk bok jeg har skrevet om i boksidene!

600gr kyllingfilet
2 egg

50gr mandler
1/2 ts karry
salt & pepper
2ss sukrin
1ss rugmel

Sløyfet både sukrin og rugmel til min egen middag, synes sukrin får en irriterende bitter ettersmak hver gang jeg har brukt det.

Bland mandler, krydder og sukrin til en slags rasp i f. eks, en kaffekvern.
Pisk egg. Vend kyllingfiletene i eggene og deretter i ''raspen''.
Stekes i smør eller olje.

Ble utrolig digg! Tenkte å gå til anskaffelse av kyllingkjøttdeig og lage en form for chicken nuggets neste gang

God middag:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.