Dangerous Nan McGrew sa for siden:
Hvis du ikke ønsker å lage sjokoladen selv, så er det bare å smelte en mørk sjokolade :)
Til sjokoladen:
50 g kakaosmør
3 ss raw kakaopulver
1 - 2 ss søtning (jeg brukte agavesirup, men du kan bruke lucumapulver, yaconpulver, eller noe annet du foretrekker)
1 liten klype himalayasalt eller rock salt av god kvalitet
Mintfyll:
0,5 dl sukrinmelis
1 ss fløte
2 dråper peppermynteolje (fås kjøpt på apoteket)
Det lønner seg å hakke kakaosmøret opp i mindre biter så det smelter fortere. Smelt alltid i vannbad, og smelt langsomt. Mens denne smelter så blander du sammen ingrediensene i mintfyllet og setter dette i kjøleskapet.
Når kakaosmøret er smeltet rører du inn resten av ingrediensene. Fyll deretter isbitformer eller konfektformer med sjokolade, et tynt lag på bunnen (for at det skal stivne raskere), og sett i kjøleskapet. Etter cirka 10 minutter har disse stivnet, og du kan legge klatter av mintfyllet i hver form, og dekk med resten av sjokoladeblandingen.