< Tilbake til oversikten

Aioli

#1

Engledans sa for siden:

Hva kan jeg bruke det til? gubben skulle kjøpe ferdig bearnaise saus, men kjøpte Aioli......3 bokser.....sukk....


#2

Aline sa for siden:

Hvis du liker hvitløk, så kan du bruke det som majones :sikle:


#3

Kitt sa for siden:

Min lørdagskos kan være reker og aioli!:D
Sitter og piller en og en reke og dipper i aioli! :sikle:

Bruker den ellers litt som bearnaise, egentlig, ved siden av mat som trenger en liten piff feks!


#4

Carisma sa for siden:

Aioli er fantastisk til spekemat f.eks. Desverre smaker kjøpeaiolien langt fra aioli, så neste gang lag selv :ja:


#5

Engledans sa for siden:

Takk for tips.Kom gjerne med flere og:)


#6

Nerthus sa for siden:

Jeg bruker (hjemmelaget) aioli med litt chili-olje eller -krydder i sammen med god frisk salat (gjerne litt romano), bacon, kylling og parmesan til en slags cæsar-salat :) Vi takker jordbærpikene for at de har dette på menyen så jeg ble inspirert :)


#7

bittersweet sa for siden:

Dip til spanske kjøttboller. Det bruker jeg aioli til!


#8

Raspberry sa for siden:

Aioli kan brukes på brød, til å dyppe grønnsaker i, som dressing, som saus, til kylling, kjøtt osv. Det hever maten betraktelig :)


#9

Engledans sa for siden:

Smakte på den i dag,(dip til kyllingvinger) og det var noe triste greier....usj.... holder en knapp på hjemmelaget ja.:D


#10

BenteR sa for siden:

Du kan friske opp den kjøpte med og blande inn litt finhakket vårløk f.eks.
Smaker bedre med en gang.....


#11

Engledans sa for siden:

Takk for tips:D


#12

Carisma sa for siden:

Eller litt majones og eller rømme for å få bort den syntetiske smaken


#13

Engledans sa for siden:

:):):) Lurt


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.