Den har deilig kaffi, men også cappucino og noe som heter Wiener Melange (eller noe sånt).
Vi tilsetter et slags melkepulver i maskinen. Har prøv å finne ut hva dette er laget av, og evt hvor mye carber det er, men det er helt håpløst. Spurte han duden som var innom for service her om dagen, men han hadde ikke peiling. Såg på meg som jeg skulle komt fra en annen planet.
Er det noen som vet noe om dette?
Frister med en cappucino av og til.
Vi har kaffemaskin hjemme, og i cappuchinoen(helmelkspulver) her er det pr. kopp 9,6 karber hvorav 9 er sukker. Det er før vi søter den....
og lightversjonen(skummamelkspulver) er 7,1 karber, hvorav 6,9 er sukker.
Er det ei Frielemaskin med kubbar ein set inn med konsentrert "våt" kaffi? Høyrest nemlig ut som Douwe Egberts-maskina eg har hatt på fleire jobbar i Belgia, som eg har sett distribuert i Noreg som Friele. Det melkepulveret er ikkje mykje sunt akkurat... Maskinene eg har sett har hatt ein dispenser for melkepulver, ein for sjokolade og ein for sukker, og ein kan velge + eller - på sukkermengde. Etter hugs (sikkert 5 år sidan eg drakk noko anna enn vanleg kaffi der med medbrakt fløte) så var dei blandingane søta, i allefall wienermelange, for der er det søta sjokoladepulver i.
Husker ikke i farta hva den heter, men er pulver.. både kaffi, kakao og melkegreiene.
Mange som drikker kakao, capuchino + kaffi med melk, men kan likevel ikke huske sist vi fylte på melkepulver. Er nok ikke store dosene pr beger da, men lell....
Ja, trur dei finst med pulverkaffi også, men vi hadde med våt, konsentrert kaffi. Det er nokre bokser inni der med sjokoladepulver, sukker og ein med melkepulver. Det er i alle fall ikkje noko eg ville ha i meg, av dei pulvera altså, så eg tok med fløte.
Den typen vi hadde før måtte vi tilsette sukker i tillegg til det melkepulveret som var. Det trenger vi ikke nå. Derfor jeg ble litt skeptisk fordi folk skryter sånn av kakaoen og de andre variantene med melkepulver.
OK, då er det forskjellige typar. :) Eg berre tenkte direkte på den, pga wienermelange'n, den heitte det der også. Men hald deg til den svarte kaffien du, om du likar den, for det melkepulveret trur eg bestemt ikkje er noko særleg sunt. Det stod noko om "vegetabilsk" eit eller anna på den eg såg på i alle fall. Eller ta med fløte heimafrå. :)
Berre hyggeleg! :klem: Eg drakk den tidlegare, for den smakar jo godt, men etter at eg byrja å vere litt meir våken på kva eg har i meg, og kva ting er/ikkje er, så greier eg ikkje å drikke det lenger. ;)
Har sjekka ut litt med leverandøren. Toppingen (pulveret) er laget av skummetmelkpulver, laktose (melk). De mener at det kun er bittesmå mengder somblir brukt pr. beger. Eksakt fikk jeg ikke svar på.
Jeg er endel inne på et amerikansk diabetesforum, og en hel mennesker får faktisk blodsukkerstigning av vanlig svart kaffi også....
Jeg er en av dem, men jeg nekter å gi opp kaffien. Er litt for glad i den, men begrenser meg til av og til ha en liten skvett fløte i den, har ikke våget og teste ut andre karbobomber....
Ok. ser at latte fra min maskine er fra 4 karber pr kopp og opp til 8..
Så det er stor forskjell :ja:
Og greit å holde seg unna :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.