< Tilbake til oversikten

Prior maiskylling

#1

elien sa for siden:

Hei

Ser de har mais kylling på tilbud på OBS neste uke til 49,90 pr kg. Er det noen som har erfaring med disse?

Elin


#2

kamp sa for siden:

Smaker bedre enn "vanlig" prior stor kylling, de smaker jo lite..

Men stange og hå kylling er bedre :) De spiser mer naturlig fôr :)


#3

elien sa for siden:

Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)

Elin


#4

kamp sa for siden:

Den "vanlige" kyllingen får jo hvete, bygg, havre o.l.. så det er nok ikke mer karbohydrater i den.


#5

elien sa for siden:

Takk for svar :)

Elin


#6

kamp sa for siden:

Min favoritt oppskift uavhengig av kylling er:

2 l vann kokes sammen med 100g salt, 3 fedd hvitløk, 2 ts timian og 2 ts estragon.
Avkjøl vannet og legg oppi kyllingen.
La ligge i kjøleskapet i 1-2 døgn før du steker kyllingen i ovnen (30min per kg)


#7

elien sa for siden:

Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.

Elin


#8

Yrla sa for siden:

Stakkars kyllinger som blir foret sånn at de fortest mulig legger på seg.


#9

kamp sa for siden:

Gjør det du.. Noen liker å ha rosmarin oppi men den smaken liker ikke jeg.

Til Yrla - Kjøp holte kylling, de får vokse i naturlig tempo :)

Selv foretrekker jeg hå/stange/holte, alle "naturlige" kylinger.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.