elien sa for siden:
Hei
Ser de har mais kylling på tilbud på OBS neste uke til 49,90 pr kg. Er det noen som har erfaring med disse?
Elin
elien sa for siden:
Hei
Ser de har mais kylling på tilbud på OBS neste uke til 49,90 pr kg. Er det noen som har erfaring med disse?
Elin
kamp sa for siden:
Smaker bedre enn "vanlig" prior stor kylling, de smaker jo lite..
Men stange og hå kylling er bedre :) De spiser mer naturlig fôr :)
elien sa for siden:
Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)
Elin
kamp sa for siden:
Den "vanlige" kyllingen får jo hvete, bygg, havre o.l.. så det er nok ikke mer karbohydrater i den.
elien sa for siden:
Takk for svar :)
Elin
kamp sa for siden:
Min favoritt oppskift uavhengig av kylling er:
2 l vann kokes sammen med 100g salt, 3 fedd hvitløk, 2 ts timian og 2 ts estragon.
Avkjøl vannet og legg oppi kyllingen.
La ligge i kjøleskapet i 1-2 døgn før du steker kyllingen i ovnen (30min per kg)
elien sa for siden:
Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.
Elin
Yrla sa for siden:
Stakkars kyllinger som blir foret sånn at de fortest mulig legger på seg.
kamp sa for siden:
Gjør det du.. Noen liker å ha rosmarin oppi men den smaken liker ikke jeg.
Til Yrla - Kjøp holte kylling, de får vokse i naturlig tempo :)
Selv foretrekker jeg hå/stange/holte, alle "naturlige" kylinger.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.