< Tilbake til oversikten

Kruskakli?

#1

jeef-micro sa for siden:

Bare lurer. Jeg spiser naturell youghurt eller skummet kulturmelk med kruskakli til de fleste måltider i løpet av dagen...(grovbrød med pålegg på jobb og en porsjon middag utenom) er dette greie karbohydrater? forstår det slik at noen karbohydrater er greie å spise, men det er sukker og fint-mel som er fy-fy???Jeg har ikke lest noen av Lindbergs bøker, så jeg vet kanskje ikke helt hva jeg snakker om, og er derfor takknemlig for svar.


#2

Albertine sa for siden:

Kruskakli er vel ettersom jeg vet bare fiber, så det er ikke slemme karber i det hele tatt. Det finnes slemmere karbohydrater enn det ja. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.