< Tilbake til oversikten

Kremfløte VS matfløte

#1

Carmine sa for siden:

Lurer på om det er helt greit å bruke matfløte i stede for kremfløte i maten?:confused: Jeg har ikke noe problem med å bruke kremfløte men det er så dårlig holdbarhet på den i forhold til matfløten og jeg bruker såpass lite fløte i matlagingen.... Og åpne en hel boks for et par ss.... Skjønner at jeg må ha kremfløte hvis jeg vil ha krem...;)


#2

smgj sa for siden:

Hvis du følger lavkarbo vil jeg heller si at du skal finne laktosefri kremfløte i så fall. Den har nemlig lengre holdbarhet.


#3

Carmine sa for siden:

Det var ikke så dumt. Synd den er så dyr .. Takk :)


#4

Carisma sa for siden:

Bortsett fra at matfløten har mindre fett og dobbelt så mye karbohyddrater er det ikke så mye forskjell.


#5

Carmine sa for siden:

Så nå at det er mange tråder angående det samme.... Og mange bra svar :)
De har jeg ikke klart å finne på egenhånd når jeg søkte på tråder....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.