< Tilbake til oversikten

Mestemacher Fullkornbrød

#1

melene sa for siden:

Er det noen som vet noe mer om dette brødet enn det som står på Ingredienser:
Hel- og grovmalt rug (50%), sammalt rug- og hvetemel, vann, salt og gjær.

Vollkornbrot-N
Mestemacher
D-33254 Guetersloh - Tyskland

Er dette bra? Håper det, jeg spiser nesten ikke annet for tiden, er så lei av salater!


#2

melene sa for siden:

Ingen som vet noe mer? Det er sånn vakumpakket, oppskåret, ca 15-20cm "planker", ganske mørkt, masse hele korn.


#3

Albertine sa for siden:

Jeg vet hva det er, og jeg liker det kjempegodt, men jeg tør ikke uttale meg om hvordan det passer inn i South Beach. Ut i fra Atkins prinsipper skal det innføres ganske sent, pga kornet. Kanskje du bare må prøve deg fram, og heller kutte det ut hvis du ser at du ikke går ned mer? Nå er du jo på rett vei og har bare et par kilo igjen, så jeg hadde spist det med god samvittighet...:)


#4

melene sa for siden:

Takk. ja, nei, det er nok ikke helt South Beach å spise det hver dag. Men hvordan er innholdet i Fedons brød kontra dette, f.eks., vet noen om 50% fullkorn er "nok"?


#5

luringen sa for siden:

som det sies her; du må nesten prøve. jeg har som deg variert med sånn brød innimellom fedon sitt. nammenam


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.