Er det noen som vet noe mer om dette brødet enn det som står på Ingredienser:
Hel- og grovmalt rug (50%), sammalt rug- og hvetemel, vann, salt og gjær.
Vollkornbrot-N
Mestemacher
D-33254 Guetersloh - Tyskland
Er dette bra? Håper det, jeg spiser nesten ikke annet for tiden, er så lei av salater!
Jeg vet hva det er, og jeg liker det kjempegodt, men jeg tør ikke uttale meg om hvordan det passer inn i South Beach. Ut i fra Atkins prinsipper skal det innføres ganske sent, pga kornet. Kanskje du bare må prøve deg fram, og heller kutte det ut hvis du ser at du ikke går ned mer? Nå er du jo på rett vei og har bare et par kilo igjen, så jeg hadde spist det med god samvittighet...:)
Takk. ja, nei, det er nok ikke helt South Beach å spise det hver dag. Men hvordan er innholdet i Fedons brød kontra dette, f.eks., vet noen om 50% fullkorn er "nok"?
som det sies her; du må nesten prøve. jeg har som deg variert med sånn brød innimellom fedon sitt. nammenam
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.