< Tilbake til oversikten

Hva med grillkrydder o.l. (med natriumglutamat)?

#1

Tidl. medlem sa for siden:

Har skjønt at de fleste krydder går an, men lurer på disse blandingene. I grillkrydder er det natriumglutamat som smaksforsteker og vet egentlig ikke hva det er lagd av og om det da er lov i induksjonsfasen.


#2

Nerthus sa for siden:

Det er vel "lov", men søk opp grillkrydder her inne og bland selv istedet! :)


#3

Yonah sa for siden:

Og det kan være greit å være klar over at den del slike ferdige blandinger kan inneholde sukker i en eller annen variant.


#4

Tidl. medlem sa for siden:

Takk for svar! Så i en LCHF bok i dag at ting med glutamat er frarådet. Da tenker jeg at det er nok til at det herved er kuttet ut. Men har ikke tenkt på at det går an å lage det selv så det skal jeg sjekke opp!



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.