Tidl. medlem sa for siden:
Har skjønt at de fleste krydder går an, men lurer på disse blandingene. I grillkrydder er det natriumglutamat som smaksforsteker og vet egentlig ikke hva det er lagd av og om det da er lov i induksjonsfasen.
Tidl. medlem sa for siden:
Har skjønt at de fleste krydder går an, men lurer på disse blandingene. I grillkrydder er det natriumglutamat som smaksforsteker og vet egentlig ikke hva det er lagd av og om det da er lov i induksjonsfasen.
Nerthus sa for siden:
Det er vel "lov", men søk opp grillkrydder her inne og bland selv istedet! :)
Yonah sa for siden:
Og det kan være greit å være klar over at den del slike ferdige blandinger kan inneholde sukker i en eller annen variant.
Tidl. medlem sa for siden:
Takk for svar! Så i en LCHF bok i dag at ting med glutamat er frarådet. Da tenker jeg at det er nok til at det herved er kuttet ut. Men har ikke tenkt på at det går an å lage det selv så det skal jeg sjekke opp!
nellie sa for siden:
At en bør ligge unna glutamat, så godt en kan, har nok ikke noe med karbohydrater å gjøre.
search.conduit.com/ResultsExt.aspx?q=glutamat&SearchSource=4&ctid=CT2786678
Finner endel info i disse artiklene:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.