Aud Jorun sa for siden:
Det er sagt at en kan spise kokt potet når den er kald......
Da burde en også kunne spise chips, det er jo egentlig det samme......
Noen som har prøvd??
Aud Jorun sa for siden:
Det er sagt at en kan spise kokt potet når den er kald......
Da burde en også kunne spise chips, det er jo egentlig det samme......
Noen som har prøvd??
Yonah sa for siden:
Jeg tror ikke det er så enkelt. Til og med Fedon sier at kokt og avkjølt potet ikke er OK.. Det burde være nok til at de fleste holdt seg unna.
Nerthus sa for siden:
Du kan spise potet uansett hvordan den er tilberedt - men den vil uansett inneholde like mange karbohydrater, selv om opptaket av disse vil ta lengre tid når den er avkjølt (altså lavere GI, men like mange karbohydrater).
Les mer her
BenteR sa for siden:
Spiser jeg kokt eller stekt potet, flyr blodsukkeret mitt i været.
Spiser jeg potetsalat, kan jeg spise litt av dette, men må rekne med at i flere timer etterpå ligger karbene og lurer i kroppen, så jeg risikerer og stige når jeg spiser mat som vanligvis ikke fører meg for høyt.
Spiser jeg chips, stiger det omtrent likt med kokt potet. Rett til himmels, så når jeg en sjelden gang føler jeg bare MÅ ha chips, så henter jeg 10 chipsbiter, og spiser det sakte, og godtar at jeg får noe høyere blodsukker, men ikke himelhøyt.
ToreH sa for siden:
Priceless!!! :D
Carisma sa for siden:
Chips inneholder i tillegg mye usunt fett.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.