bambi87 sa for siden:
Håper den faller i smak hos noen:)
4 kyllingfileter, delt i 3-4 biter
1 rød paprika, i tynne strimler
1 løk, i tynne båter
1 boks hermetiske plommetomater eller andre gode tomater
ca 200 gram creme fraiche
1,5-2 ts paprikapulver
en neve frisk basilikum, grovt hakket
en neve sorte oliven
salt og pepper
Stek kyllingbitene i smør eller olje til de er nesten gjennomstekt. Legg til side. Fres paprika og løk i smør eller olje, til løken er blank og myk. Du kan her benytte grønnsaker etter smak og tilgang, det meste kan benyttes her. Rør inn paprikapulveret, og tilsett deretter hermetiske tomater og creme fraiche. La det putre et par minutter, før du tilsetter kyllingen, oliven, basilikum, samt smaker til med salt og pepper og eventuelt litt mere paprikapulver.
Serveres med en god salat, best til en gresk salat:) Bon Apetitt!