Spinnerette sa for siden:
Originaloppskriften på Ingrids Lavkarborundstykker (Som er helt fantastiske!) finner du her; forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=48006
Etter litt triksing med denne deigen, lagde jeg burgerbrød jeg ble kjempefornøyd med! De smaker godt, er faste, henger skikkelig sammen, og metter som pokker!
Av denne oppskriften får du to store burgerbrød. Jeg ble stappmett av èn.
Du trenger;
20g solsikkefrø som males til mel
30g sesamfrø som males til mel
3-4 toppede ts soyamel
1 ss kruskakli
1/2 ss Fiberhusk
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
0,3 dl vann
1 egg
1 ss rømme
en skvett flytende Natreen
50g reven ost
Bland det tørre og det våte hver for seg, men vent med osten. Bland det så sammen, og ha i osten til slutt. Deigen blir klissete, men lett å bake ut. Rull passe store brød, og topp dem med litt reven ost og gjerne noen hele sesamfrø.
Stekes på 170 grader i 30-40 minutter (følg med på fargen).
Nam! :)