< Tilbake til oversikten

Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Lag paibunn etter oppskriften du finner her

1 pakke bacon
4 store champignon
1 liten løk
1 chili
2 fedd hvitløk
Hvit ost
Blåmuggost - cirka en halv (for eksempel Norzola)
Noen cherrytomater
1 egg
1,5 dl fløte
Eventuelt krydder

Start med å steke baconet til det er nesten sprøtt, og legg dette på litt tørkepapir. Stek champignonen (jeg stekte det i baconfettet) sammen med hvitløk og chili.

Når det er ferdigstekt så legg det på paibunnet. Fordel løk og bacon over. Strø over ost, og fordel cherrytomater delt i 2 eller 4 over. Tilslutt legger du biter av blåmuggost på toppen.

Tilslutt så blander du egg, fløte, og det krydderet du måtte ha lyst på. Jeg nøyde meg med litt pepper for blåmuggost, chili, og hvitløk har nok smak syns jeg :)

Hvis du nå sitter og tenker at "hmmm.. kanskje jeg skal prøve den oppskriften her" - GJØR DET! Du kommer ikke til å angre! :)


#2

FrkMarge sa for siden:

Men hvordan lagde du paibunn???


#3

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Ah, sorry! Nå ligger linken der :D


#4

marvaru sa for siden:

Kan du sende meg linken evt oppskriften på paibunnen? :o


#5

FrkMarge sa for siden:

Linken til pabunnen fungerer ikke lenger. Kan du legge ut oppskriften?



#7

Gerd sa for siden:

Det er fint om du legger selve oppskrifta på paibunnen i hovedinnlegget ditt :) Gjerne ha link i tillegg.
Da slipper man å "miste" oppskrifter her inne i oppskriftforumet.

Gerd
Moderator


#8

Kanutten sa for siden:

Paibunnen

2 egg
0,5 dl kremfløte
1 ss smør

Sett ovnen på 220 grader i varmluft, eller 225 grader over - og undervarme. Legg spiseskjeen med smør i paiformen, og smelt i ovnen. Bland egg og kremfløte før du heller den oppi paiformen. Rør rundt. Sett i ovnen i cirka 8 - 10 minutter til overflaten er tørr og har fått farge. Ta ut og la den kjøle seg ned mens du fikser fyllet.


#9

Kanutten sa for siden:

Det ER faktisk ikke det jeg forventer av en paibunn.

Jeg vil ha paibunngreie ikke kakebunn.

Jeg vet det finnes mange gode paibunner på lavkarbo, det er bare å sjekke!


#10

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Ja, takk for tips! Skal prøve å gjøre det nå :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.