1 pakke bacon 4 store champignon 1 liten løk 1 chili 2 fedd hvitløk
Hvit ost
Blåmuggost - cirka en halv (for eksempel Norzola)
Noen cherrytomater 1 egg 1,5 dl fløte
Eventuelt krydder
Start med å steke baconet til det er nesten sprøtt, og legg dette på litt tørkepapir. Stek champignonen (jeg stekte det i baconfettet) sammen med hvitløk og chili.
Når det er ferdigstekt så legg det på paibunnet. Fordel løk og bacon over. Strø over ost, og fordel cherrytomater delt i 2 eller 4 over. Tilslutt legger du biter av blåmuggost på toppen.
Tilslutt så blander du egg, fløte, og det krydderet du måtte ha lyst på. Jeg nøyde meg med litt pepper for blåmuggost, chili, og hvitløk har nok smak syns jeg :)
Hvis du nå sitter og tenker at "hmmm.. kanskje jeg skal prøve den oppskriften her" - GJØR DET! Du kommer ikke til å angre! :)
Det er fint om du legger selve oppskrifta på paibunnen i hovedinnlegget ditt :) Gjerne ha link i tillegg.
Da slipper man å "miste" oppskrifter her inne i oppskriftforumet.
Sett ovnen på 220 grader i varmluft, eller 225 grader over - og undervarme. Legg spiseskjeen med smør i paiformen, og smelt i ovnen. Bland egg og kremfløte før du heller den oppi paiformen. Rør rundt. Sett i ovnen i cirka 8 - 10 minutter til overflaten er tørr og har fått farge. Ta ut og la den kjøle seg ned mens du fikser fyllet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.