< Tilbake til oversikten

Hva er egentlig lavkarbo sitt melalternativ?

#1

mizzim sa for siden:

jeg har lyst å bake sjokolade fondant en dag. å har så så si funnet ut hvordan jeg kan gjøre den ketose venlig så å si.
sjokoade - bruke den sukkerfrie sjokoalden:D
sukker - bruke sukrin
smør . bruke smør
egg - bruke egg
men mel, hva kan jeg bruke i stedet?

dette er de eneste ingridiensene i dennelette ode oppskriften.
så jeg lurer på..
er det noe jeg kan bruke i stedet for mel?

ketolyse sin bakemiks? mandel mel? fiberhusk? hva bruker jeg i stedet for vanlig siktet hvetemel?


#2

Gerd sa for siden:

Flytta tråden til Spørsmål om matvarer og oppskrifter :)

Har du søkt på fondant i google-søkerern oppe til venstre?

da finner du nok andre fondantoppskrifter og kan se hva som er brukt der :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.