anniejahren sa for siden:
Hvet ikke om det har stått noe om det her her inne før, men dette hørtes ihvertfall bra ut=)
Fedon-baguetter på La Baguette
”Vi ser at flere og flere har blitt mer bevisste på sitt kosthold, samtidig som at færre spiser frokost hjemme og flere spiser lunsj ute. Vi har merket en økende etterspørsel etter baguetter som er laget etter Dr. Fedon Lindbergs anbefalinger, og har sammen utviklet en baguett som inneholder 40% mindre karbohydrater, mer proteiner og fiber, har lav GI og som smaker godt”, sier Astrid Nyheim, administrerende direktør i La Baguette AS.
Baguettene lanseres 27.04.05 på alle La Baguette’s spisesteder, bl.a. Gardermoen, Oslo S og Oslo City. Du kan velge mellom skinke-, egg-, kylling- og skalldyrbaguette. Vi tilbyr også lavglykemiske salater som har et balansert innhold av proteiner, langsomme karbohydrater og sunt fett, i tillegg til et naturlig høyt innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Vi har også utviklet to nye dressinger, som inneholder kaldpressede kvalitetsplanteoljer. Baguetten er norskprodusert og består kun av naturlige ingredienser, deriblant soyamel, hvetekli, inulin, hvetekim, fruktose og kaldpresset rapsolje. Både baguettene og salatene er satt sammen slik at de fleste skal finne noe kjent og noe nytt. Dressingene er komponert for å komplettere smaksbildet både på baguetter og salater, men også for å tilføre gode næringsstoffer som ellers kan mangle i vårt daglige kosthold.
Fedon-Baguette m/kylling gir:
lik blodsukkerstigning som en skive loff, eller 1 liten potet (65 g) eller 340 g linser
like mye fiber som 15 skiver (375 g) loff, 11 stk. poteter (715 g) eller 107 g linser
like mye protein som 1,5 stor kyllingbryst (157 g) eller 207 g fisk
like få kalorier som en tredjedels frossenpizza (170g)
like lite fett som tilsvarende mengde havrekli
Fra fedon.no