< Tilbake til oversikten

Supergod pølsegryte med tomat (med bilde)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Pølser
0,5 løk
1 gulrot
0,5 squash
1 fedd hvitløk
0,5 chili
0,5 buljongterning (jeg brukte grønnsakbuljong)
1 boks hakkede tomater
1 dl fløte (cirka)
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Koriander (kan droppes)

Pølser, løk, gulrot, squash deles i terninger. Hvitløk og chili finhakkes. Start med å steke løk, hvitløk, og chili i smør til løken er myk. Tilsett deretter squash, gulrot, og pølser, og stek litt til. Hell over hakket tomat, og ha i fløten. Ha i buljongterningen, rør rundt, og la det putre litt. Server med hakket koriander. Flott og godt! :)


#2

index sa for siden:

Ser godt ut! Er pølser OK på lavkarbo altså? Har holdt meg unna denslags jeg...


#3

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Det fins en del pølser med veldig lavt karboinnhold nå (noen nesten null) og masse rent kjøtt. Så da er det helt ok :) Jacobspølser for eksempel. De koster litt, men de smaker utrolig godt! Anbefaler chorizopølsene deres :)

#4

index sa for siden:

Denne kan vel brukes med andre typer proteinkilder også: Fisk for eksempel, eller svinestrimler? Kanskje kylling? Her må det prøves litt, ser jeg...


#5

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Åja, svinestrimler tror jeg blir fantastisk i denne oppskriften! :D

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.