Pølser 0,5 løk 1 gulrot 0,5 squash 1 fedd hvitløk 0,5 chili 0,5 buljongterning (jeg brukte grønnsakbuljong) 1 boks hakkede tomater 1 dl fløte (cirka)
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Koriander (kan droppes)
Pølser, løk, gulrot, squash deles i terninger. Hvitløk og chili finhakkes. Start med å steke løk, hvitløk, og chili i smør til løken er myk. Tilsett deretter squash, gulrot, og pølser, og stek litt til. Hell over hakket tomat, og ha i fløten. Ha i buljongterningen, rør rundt, og la det putre litt. Server med hakket koriander. Flott og godt! :)
Det fins en del pølser med veldig lavt karboinnhold nå (noen nesten null) og masse rent kjøtt. Så da er det helt ok :) Jacobspølser for eksempel. De koster litt, men de smaker utrolig godt! Anbefaler chorizopølsene deres :)
Åja, svinestrimler tror jeg blir fantastisk i denne oppskriften! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.