Zincite sa for siden:
Variasjon på tilbehøret er bra. Denne fungerer godt på lavkarbo, og skal testes en dag :)
Hentet fra dinmat.no
1 pk rosenkål
3 sjalottløk
3 skiver røkt bacon
1 ss nøytral olje (solsikke/mais) .... nøyer meg med smør som vanlig :ja:
1 ss smør
1 ss salt
vann
Framgangsmåte:
Rens rosenkålene fra de yttereste bladene.
Skrell og finhakk sjalottløk.
Skjær bacon i små terninger.
Del de rensede rosenkålene i 4, gjennom stilken slik at bladene henger sammen under koking.
Kok de i godt saltet vann i 3-4 mimutter.
Skyll de deretter i kaldt vann for å bevare farve og stoppe kokeprosessen.
Ha løk og olje i samme panne som kjøttet ble brunet i, her er mye smak.
Tilsett baconet og surr godt, ha i smør og stek videre.
Ha tilslutt i rosenkål og la det bli varmt.
Smak til med salt og pepper.