pusi sa for siden:
Lekte meg med en oppskrift fra boka. Mmmm!
Til 2 porsjoner (små - kan godt dobles ;) )
1 egg
en liten kopp melk (ekstra lett eller skummet evt. med en skvett lettfløte)
1 1/2 ss søtningsmiddel
1 ts instantkaffe uten koffein
1/2 ts vaniljeekstrakt
1 ts kakaopulver (sløyfer man denne blir det en vanilje/espresso-pudding)
kanel på toppen, og gjerne en sitrontwist
Visp alle ingrediensene sammen.
Fyll i porsjonsskåler som kokes i vannbad i ca. 10 min. Rør litt til å begynne med for å blande kakaoen og kaffen inn, men stopp når den begynner å stivne (for å unngå at det blir klumper).
Avkjøl og server med kanel på toppen, og gjerne en klatt ricotta!
Denne puddingen kan sikkert varieres i det uendelige med ulike smakstilsetninger!
Tror jeg skal prøve en ren sjokoladevariant, så en med mandelessens og skivede mandler, så en med pistasjnøtter og kanskje en med kardemomme, kanel og muskat?