< Tilbake til oversikten

Dip med blåmuggost og valnøttkjerner og eggerøre med blåmuggost

#1

Kanutten sa for siden:

Lagde denne i dag:

100-150 g godt smuldret blåmuggost
1 boks rømme
1 dl grovhakkede valnøttkjerner
salt pepper ev litt søtt

Bland sammen!! Godt som dip til grønnsaker og stekt kjøtt. :sikle:


Jeg lagde også eggerøre av 5 egg og en stor klatt smør som sakte varmes opp i en kasserolle (ala Gordon Ramsey). Da røra begynte tykne skulle jeg ha rømme oppi, men hadde glemt at jeg hadde all rømmen i dippen overfor. Jeg tok likavel en god klatt rømme MED blåmuggost oppi kasserollen med røra og blandet godt sammen. Det ble nyyyydelig smak! Perfekt til spekemat!!!! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.