< Tilbake til oversikten

Saus fra pose, er det helt fy?

#1

marit1983 sa for siden:

Jeg har sett at en får tak i både fløtesaus og brunsaus ifra pose som det kun er 4 g karbohydrat i pr dl... kan en da spise noe av dette?
Jeg synest middagen blir stusselig uten noe saus, og kan virkelig ikke fordra fks dressing eller noe sånnt....
jeg holder meg til ca 50 g karbohydrater om dagen....



#3

marit1983 sa for siden:

Takk takk :-) har sett denne tråden :-)


#4

marit1983 sa for siden:

Men jeg liker nok best sauser med en "nøytra" smak på er vel litt kresen..huff


#5

Carisma sa for siden:

Det kommer an på om du er opptatt av hvor karbene kommer fra. De i posesauser er av verste sort, stigende fra mais og potet. Og veldig mye salt!


#6

Aline sa for siden:

Nøytral saus: en halv boks kremfløte/ matfløte blandet med en halv boks tine kremost etter ønske. Varm opp til osten smelter og sausen tykner! Nam!


#7

marit1983 sa for siden:

Dette skal jeg prøve ut :-)


#8

Aline sa for siden:

Den er nydelig og jeg synes den passer til alt. Det passer til to pers ca :)


#9

Marina sa for siden:

Jeg bruker en del fløte- eller smørsauser. De er nøytrale på smak, og kan brukes til alle typer kjøtt :) Men dersom jeg blir servert posesaus spiser jeg litt.


#10

marit1983 sa for siden:

skal det koke opp?


#11

Nerthus sa for siden:

Har du stekt mat til middag, ha i en fløteskvett i stekesjyen det er kjempegodt!


#12

Aline sa for siden:

Kan godt såvidt koke litt, men trenger ikke koke mye.


#13

marit1983 sa for siden:

Testet den sausen i dag. og den var gooooooooood :-) glad Marit


#14

Aline sa for siden:

Så bra :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.