Bokhylle sa for siden:
Denne har jeg stjålet litt fra Tine sine hjemmesider, men jeg har endret litt på den og gjort den mer lavkarbovennlig. Den smakte fantastisk godt og er enkel å lage :)
[img]http://forum.lavkarbo.no/attachment.php?attachmentid=9148&stc=1&d=1318344345[/img]
Til én porsjon brukte jeg:
86 g Prior kyllingfilét (ca en halv brystfilét)
65 g Eldorado hakkede tomater med basilikum
100 g gul løk
65 g kremfløte
20 g setersmør
58 g creme fraiche
Ønsket mengde karri
Litt stevia
Ønsket mengde vann
Fremgangsmåte:
Skjær løken i store "chunky" biter, skjær kyllingen i mellomstore til små biter. Fres i smør blander med ønsket mengde karri.
Tilsett så fløten, hakkede tomater og litt vann. Jeg målte ikke opp vannet, man tar rett og slett oppi så mye som man selv ønsker mtp. konsistens. La suppen koke til kyllingbitene ikke lenger er rå.
Tilsett litt stevia eller annet søtt for smakens skyld, og ta til slutt en kladd med creme fraiche på toppen etter å ha servert suppen i skål.
Næringsinnhold per porsjon:
Kcal: 719
Fett: 63 g
Proteiner: 25,2 g
Karbohydrater: 11,5 g
Dette blir 79% fett, 14% proteiner og 6% karbohydrater.
Disse næringsstoffene får du i deg sånn omtrentlig:
[img]http://forum.lavkarbo.no/attachment.php?attachmentid=9149&stc=1&d=1318344948[/img]