< Tilbake til oversikten

Kyllingrullade med chorizo!

#1

Supah sa for siden:

I dag laget jeg noe skikkelig godt til middag. Jeg hadde 4 kyllingfileter som måtte brukes, så da var det bare å finne på noe å lage med dem. Jeg fulgte ingen oppskrift, men resultatet ble kjempegodt! :smile:

Så da må oppskriften deles her inne.

Du trenger:

  • Kyllingfilet
  • Tine kremost hvitløk
  • Chorizo
  • Smør til steking
  • Hyssing

Det første jeg gjorde var å skjære fileten på midten, og så "brette" den ut sånn at den ble større og flatere. Så la jeg plast oppå, og banket i vei. Hadde ikke noe passende redskap, så da ble det stekepannen.

Når alle filetene var tynne og fine smurte jeg på kremosten. 1 beger tine kremost passet perfekt på mine 4 fileter. Så skar jeg opp chorizoen i små tynne biter og trykket oppå. Deretter rullet jeg de sammen og festet med hyssing.

Sånn skal de se ut, før og etter rulling :smile:
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?albumid=522&amp;pictureid=3131[/img]

Så varmet jeg opp litt smør i pannen. De fikk steke til de hadde fått en fin farge hele veien rundt. Når de er ferdig stekt i pannen, legges de inn i stekeovnen på 200 grader i 15-20 minutter.

Nam nam! :stortsmil
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?albumid=522&amp;pictureid=3133[/img]

Jeg hadde egentlig tenkt å surre de i bacon, men sånn ble det aldri. Så jeg stekte opp et par baconbiter ved siden av. Ellers serverte jeg bare med kokt blomkål og brokkoli.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?albumid=522&amp;pictureid=3134[/img]

Dette er i alle fall en rett jeg synes var kjempegod, og håper at den kan falle i smak hos noen andre :smile:


#2

Melusine sa for siden:

Hehe, den har jeg ikke sett før - men hvorfor ikke, man tar hva man haver! Og godt er det, for i dag hadde jeg torsk til middag uten redskaper så det ble å ta den med en ostehøvel etter trekketid ;)


#3

Supah sa for siden:

Hehe, ja det må man jo nesten. Ble torsken vellykket? :smile:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.