Jeg fant oppskrift på kylling nuggets i et blad i et venteværelse. Det er noe av det beste jeg har smakt!
Du blander kylling kjøttdeig med krydder etter eget ønske. Jeg bruker gjeren paprika krydder og litt kyllingkrydder.
Lager små pølser av dette og deretter ruller du de i knust bacongull. Dette stekes på bakepapir i oven på 225 grader i 10 min til 15 min.
DET var godt det!!
Jepp, dette er kjempegodt! Prøv å dypp de i majones før du ruller de i bacongull, da blir de skikkelig sprø! også synes jeg de er aller best laget av kyllingfilèt skåret i passe biter.
Jeg liker å dippe mine i aioli( majones med hvitløk).
Jeg knuser crispen ved å legge de i en brødpose og rulle over med kjevla, en slå med kjevla.enkelt og greit:D
Dyppe i majo er klissete, men tenk på all fettet du får i deg;)
Jeg steker mine i steikepanna i masse olje, funker supert.
Mannen likte det ikke, men jeg synes det var helt fantastisk. Dette blir min livrett ;) Laget saus av fløte og philadelphia med hvitløk. Helt nydelig. Bedre enn mc donalds dette altså! :) MYE fett da ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.