Jeg skal lage Tortillalefser nå, og manger 2 ting. Jeg mangler glutenmel og soyamel... Går det an å bruke kruskakli isteden? Her er oppskriften....
Ingredienser:
0,75 dl vann
1 ts fiberhusk
15 g olje
20 g glutenmel
20 g soyamehl
15 g linfrø
10 g sesamfrø
salt
krydder (jeg brukte hvitløk og basilikum)
Tror ikke lefsene vil holde noe bra sammen hvis du bruker kli istede, det har ikke samme egenskaper som glutenmel og soyamel i det hele tatt. Ville nok heller satset på eggelefser enn å få den oppskrifta der til å funke uten gluten og soya.
Tusen takk Kitt! Jeg var så sliten da jeg skulle lage middagen, at jeg droppet lefsene, men brukte kryddermix-oppskriften da, så tusen takk for tipset likevel...
Jeg skal prøve de lefsene en annen gang... :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.