Energi 1400 kJ 330 kcal
Protein 0 g Karbohydrater 79.0 g -hvorav sukkerarter 79.0 g
Fett 0 g -hvorav mettede fettsyrer 0 g
Kostfiber 13.5 g
Natrium 0.8 g
Med vennlig hilsen,
Anneli Andersson
16 September 2011
Kraft Foods Norge AS
P.O Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo, Norge
Telefon: +47 22 04 40 22
[url]www.kraftfoodsnordic.com[/url]
I know.... istedet kan du kjøpe natriumbenzoat fra apoteket og bruke stevia/sukrin/natreen mm til å søte syltetøyet.
Natriumbenzoat er muggdrepende og gjør at syltetøyet holder seg lengre i åpent glass (har gått på DEN smellen uten muggmiddel kan du si).
Evt kan du røre bær med kunstig søtt, og fryse ned. Da holder det seg en liten uke i kjøleskap, litt som de frosne rørte syltetøyene du får kjøpt i butikken.
Hvor mye certo bruker man på syltetøy da? Jeg mener - er det så mye at det utgjør noe?
Jeg bare fryser såkalt frysetøy, jeg... Som regel bruker jeg fra 200g sukker pr 1kg bær og nedover. Selvfølgelig avhengig av type. Her er det mest eplemos og jordbærfrysetøy. Vi spiser ganske lite sånt så det blir mest kos.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.