< Tilbake til oversikten

Tidenes fiskegrateng, så god! Må testes! (bilder)

#1

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

200 g frossen spinat
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
100 g revet parmesan
Hvit fiskefilet - jeg brukte torsk
1 dl kremfløte
salt, pepper, sitronpepper

Sett ovnen på 200 grader. Tin spinaten litt, skrell og finhakk løk og hvitløk. Smelt smør i pannen, og fres sjalottløk og hvitløk til den blir blank. Ha i spinat. Når dette er varmt, bland inn halvparten av parmesanen, og smak til med salt og pepper. Smør en ildfast form, og ha blandingen oppi denne.

Krydre fiskefileten med salt og sitronpepper. Legg den over spinatblandingen, heller over fløten, og dryss over resten av osten. Gratiner i ovnen i 20 minutter.


#2

HighFive sa for siden:

Denne må prøves! Tror du det går an å bruke frossen torskefilét?


#3

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

At den er frossen når du putter den inn i ovnen tenker du på? Da vil eventuelt krydderet ikke feste seg, og det vil bli mye væske. Men, jeg brukte frossen torsk som jeg tinte litt i mikro, og det var suksess :) Den var så god den her! Så du har helt rett i at den må prøves :cool:


#4

Jannik16 sa for siden:

henta ifrå ulrika davidsson si kokebok? eg laga akkurat den idag ;)


#5

Dangerous Nan McGrew sa for siden:

Er det den som heter lavkarbo - 100 oppskrifter? Det var søsteren min som tipset meg, så måtte sjekke, men dem er fra lavkarbo - 100 oppskrifter :) fantastisk, ikke sant?? :) lagde den på lørdag men med laks i, fungerte fint det også :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.