200 g frossen spinat 2 fedd hvitløk 2 sjalottløk 100 g revet parmesan
Hvit fiskefilet - jeg brukte torsk 1 dl kremfløte
salt, pepper, sitronpepper
Sett ovnen på 200 grader. Tin spinaten litt, skrell og finhakk løk og hvitløk. Smelt smør i pannen, og fres sjalottløk og hvitløk til den blir blank. Ha i spinat. Når dette er varmt, bland inn halvparten av parmesanen, og smak til med salt og pepper. Smør en ildfast form, og ha blandingen oppi denne.
Krydre fiskefileten med salt og sitronpepper. Legg den over spinatblandingen, heller over fløten, og dryss over resten av osten. Gratiner i ovnen i 20 minutter.
At den er frossen når du putter den inn i ovnen tenker du på? Da vil eventuelt krydderet ikke feste seg, og det vil bli mye væske. Men, jeg brukte frossen torsk som jeg tinte litt i mikro, og det var suksess :) Den var så god den her! Så du har helt rett i at den må prøves :cool:
Er det den som heter lavkarbo - 100 oppskrifter? Det var søsteren min som tipset meg, så måtte sjekke, men dem er fra lavkarbo - 100 oppskrifter :) fantastisk, ikke sant?? :) lagde den på lørdag men med laks i, fungerte fint det også :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.