Biggie Small sa for siden:
Sett ovnen på 180 grader.
3 store eller 4 små egg (~200gr.)
1/2 dl. fløte (43 gr.)
100 gr. kremost naturell
Bland egg/fløte/kremost sammen i en visper m. bolle passe jevnt.
50 gr. gresskarfrø
40 gr. solsikkefrø
35 gr. kokosmasse (Coop type)
Blend gresskar, solsikke, kokos i en kaffekvern til fint mel. Hell det i vispebollen mens den går.
1 god ts. bakepulver
1/2 ts. havsalt
Ha det i vispebollen og visp.
1,5 ss. fiberhusk tilslutt i bollen og visp inn.
Hell utover mellomstor panne bekledd m. bakepapir som rekker litt oppover kantene (tips: ta litt formfett eller vann i panna før du legger i bakepapiret for at det skal sitte bedre og ikke skli).
Fordel jevnt utover, strø sesamfrø eller hva du vil på toppen, og sett litt høyt i ovnen i ca. 35 minutter.
Kjøl litt, del i 12 deler.
Pr. bit/skive:
Kalorier: 118,83
Karbs: 1,091416667
Fett: 10,02833333
Proteiner: 5,308583333
Gram: 39