< Tilbake til oversikten

Panert fisk?

#1

Alenka sa for siden:

hva kan jeg bruke å lage panert fisk:confused:
Vi er veldi glad med panert kjott eller fisk, men nå:(
kan noen hjelpe meg:p



#3

Kitt sa for siden:

Du kan panere med knust baconcrisp (bare pass på at det er ekte baconcrisp med få karber;)).
Se feks disse oppskriftene:
Hellman kylling
Nuggets
FrkMarges sei: Jeg kjøpte seifillet på tilbud og skar den i tynne skiver.
Vendte dem i pisket egg og knust bacongull (sånn ekte baconsvor fra maarud).
Så stekte jeg fiskepinnene i masse smør i panna.


#4

Alenka sa for siden:

tusen takk, jeg skal prøve dette. Vi har mye fisk, min favorit er flyndra og sei


#5

Yonah sa for siden:

Jeg lager fiskepinner med panering av glutenmel og kli. Malte mandler blandet med glutenmel funker også.
Godt blir det i allefall og jeg bruker som regel bare frossen seiblokk, de billige på mega fra Lerøy, for det er norsk fisk og pakket i norge også.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.