Har pløyd meg igjennom x-antall tråder her inne ang sukkeralkoholer, og blir me og mer fovirret. Hadde sjokolade som var søtet med sorbitol, og dette fant jeg ut av var fyfy. Men jeg tenkte at jeg kan jo fortsatt nyte sjokolde med maltinol innimellom, for det har jeg lest at er "lov". Men nå kom jeg pokker meg over tråder som sier at det er fyfy også. Så da lurer jeg på om maltinol er greit eller ikke. Det er snakk om små mengder, og ganske sjelden.
Det meste som er i "små menger" og "sjelden" er ok (selv om det ikke er bra) - iallfall om det ikke heter blåsyre. ;)
Men om det er sjelden - så kan du like gjerne vurdere litt sukret sjokolade med høyt kakaoinnhold - om du heller vil det. Husk at det er de valgene du gjør 80-90% av tiden som teller absolutt mest for kostholdet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.