< Tilbake til oversikten

Tips til mat for deg med intoleranse

#1

Idéfestival sa for siden:

Ikke gå glipp av verdifull informasjon om mat og intoleranse på Idéfestivalen om menneskekroppen lørdag den 15. oktober!
[color=darkslategray][/color]

  • Anne Spurkland (Professor i immunologi og lege) demonstrerer og snakker om kaker uten mel, sukker og/eller melk.
  • Ludvig M. Sollid (Professor i immunologi og ekspert på cøliaki) snakker om intoleranse og allergi mot mat.
  • Ingrid Espeli Hovig og Pascal Dupuy bidrar med smaksprøver og samtale om frie kaker.
    [color=#2f4f4f][/color]
    Det vil være over 50 programposter denne festivaldagen på Campus Blindern - se også: idefestivalen.no/
    Hele festivalen er gratis og for alle - og arrangeres av Universitetet i Oslo i forbindelse med 200-års jubileet.

#2

Vilnedivektnå sa for siden:

Jeg oppdager at min eggeallergi (-intoleranse) blomstrer opp på denne kuren. Jeg har bakt endel, og det involverer jo alltid egg. Jeg trenger tips til type "brøderstatning" som innholder minimalt med egg (helst ikke egg) Baker knekkebrød uten egg, men det blir lite variasjoner da...

Tips mottas med takk!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.