< Tilbake til oversikten

Svinefilet med pinjekjerner

#1

Marianne sa for siden:

[size=2][/size]

1 porsjon

150-180 g indrefilet av svin

1 ss pinjekjerner

smør til steking

salt og pepper

Varm opp en teflonpanne og ha i 1 ts smør. Legg i fileten hel og stek den lett og brun på begge sider. Skru ned varmen og la den småfrese i 2-3 minutter. Den kan godt være litt rosa inni – det gjør fileten saftig og fin. Tilsett salt og pepper som du ønsker. Ta ut kjøttet og ha hakkede pinjekjerner i pannen. Stek dem en liten stund til de er gylne. Skjær opp fileten i 2 cm tykke skiver på tvers av fibrene. Legg den på tallerkenen og ha pinjekjernene over.

Fra Sunn og Slank med Maria


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.