< Tilbake til oversikten

Egg

#1

Newstart sa for siden:

Jeg får opp at det er 142 kalorier i egg, altså dette er vel oppgitt i 100g. Men hvor mye veier et egg da? Jeg bruker for eks ti egg til eggebrødet mitt. Det har jeg riktignok i mange dager men hvor mye er det i et egg? Mener å huske at jeg har hørt at det er 80kalorier i et egg men vet ikke hvor jeg har det fra.....:rolleyes:


#2

Kitt sa for siden:

Et mellomstore egg uten skall veier ca 58-62g!
Regner du 60g blir det 85kcal!

Men hvorfor teller du de teite kaloriene?:eek:


#3

Bik sa for siden:

Et stort egg har 98 kalorier og 0,21 karbohydrater


#4

Newstart sa for siden:

Ok tusen takk:).

Hvorfor???? Jo for jeg går ikke ned i vekt. Har faktisk gått opp et kg. :p Jeg spiser som en gal har jeg funnet ut. Er aldri mett på en måte. Jo jeg er jo det da men har dette suget.- Har til og med begynt med krom uten hjelp. Har 10 kg til jeg vil ned men det funker jo ikke. Har måtta telt kalorier hele mitt liv så jeg regner med at det er det som er problemet. Så jeg må vel bare dra meg selv i nakken.
Ta for eks i går da så spiste jeg ei fleskepølse. Sjekka nå og det står 750 kalorier. Ehhh...... å da hadde jeg jo spist 300 gram kjøtt og en voldsom stabel med grønnsaker....:mad:
Pluss jeg bruker olje i eggebrødet mitt. 1 dl der er jo nesten tusen kalorier..... SUKK:eek:

Så går jeg konstant å mauler skinkepålegg. Er jeg fysen så går det med en stabel der også. Opptil to-tre ganger for dag..... Usj nå ble jeg flau her....:o


#5

Bestemamma sa for siden:

Har det litt slik jeg også nå.....Jeg tilskriver det den tiden vi er inne i nå...innhøsting og oppfetingstiden.... Jeg greier å holde meg til det jeg skal spise, stort sett, men kjenner på mange rare lyster som ikke får utløp og frustrasjonen er stor og irriterende...;)


#6

Kitt sa for siden:

Er ikke South Beach litt sånn både karbo- og kalori- redusert?
Kan fysingen din komme av at du egentlig trenger mer fett i kosten din?
For de fleste forsvinner småsulten fysing når man får i seg nok fett og proteiner i måltidene.
Du skal jo spise deg passe mett på ordentlig mat hver gang du er sulten!:D


#7

Newstart sa for siden:

Bestemamma: det var som om jeg skulle sagt det selv:p:rolleyes:


#8

Newstart sa for siden:

Ja du er inne på noe der. Men jeg syns jeg spiser meg passe mett jeg. Bruker masse cocosa men kan ikke slafse i meg så mye annet fett da jeg har fjernet gallen og får veldig vondt ved inntak av for mye.
Kanskje det bare er hode jeg må jobbe med??:rolleyes:


#9

Kitt sa for siden:

Du skal ikke slafse i deg noen ting som helst, men øke inntaket av annet fett svært sakte. Jeg fjernet galleblæren i 1998, men fordi jeg brukte god tid på å venne meg til matvarer som feks fett, har jeg nå kun problemer med mye rå grønnsaker og store måltider.
Mer fett jevnlig vil gi gallesaftene som hele tiden siver ut fra leveren noe å jobbe med og man slipper magesmerter og diare!

Bruker du diett.no fek så du vet hva du får i deg av hva til en hver tid?


#10

Newstart sa for siden:

Jada diett bruker jeg. Jeg skal iallefall prøve å kutte ned på kaloriene så får vi se om det har noen virkning. Nå står det iallefall bom stilt, og det har det gjort en stund.:mad:


#11

Hamster59 sa for siden:

Vær obs på at noen typer skinke inneholder sukker. Hvis du spiser skinke, så spis det sammen med ei tykk skive ost, slik at du får mer fett i deg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.