|Ingrrid sa for siden:
Se her for bilder!
Nomnom. Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker muffins, jeg lager de hele tiden, med diverse små vrier. Denne gangen droppet jeg vaniljen og hadde i litt mer bringebær og sjokolade. Jeg spiser gjerne en slik en til frokost
Ingredienser (12 stk store):
Bunn:
100 gr kokkosmel
200 gr mandelmel
1/2 dl sukrin
4 store egg
200 gr smør
150 gr kremost/philadelphia
2 dl fløte
1,5 ts bakepulver
par dråper søtning (jeg brukte english toffee)
Fyll (her kan du være kreativ):
En neve bringebær
100 gram mørk sjokolade (jeg brukte 86%)
Fremgangsmåte:
Bland alle de tørre ingrediensene, og smelt smøret i en liten bolle. Ha kremosten i smøret mens det fortsatt er varmt og bland til en gjevn røre. Tilsett deretter eggene, fløten + flytende søtning, og ha det i det tørre. Start gjerne med litt mindre fløte og ha i mer om det trengs. Deigen skal bli akkurat så klissete at den er litt ekkel å ta i med henda.
Ha i bringebær og sjokolade delt i biter.
Smør muffins-brettet (evt bruk muffinsformer), og fordel deigen i formene.
Stek på 180 grader i ca 35 minutter midt i ovnen. Begynner de å bli svidd på toppen så sett de ett hakk ned (jeg måtte gjøre det).
Det er ca 34 karber i hele røra uten bær og sjokolade.