aventurine sa for siden:
Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?
aventurine sa for siden:
Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?
kamp sa for siden:
Hvorfor vil du bruke margarin i stede for smør?
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44446
aventurine sa for siden:
Mente selvfølgelig smør:o
Kitt sa for siden:
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:
frøken sa for siden:
til brun saus sikkert:)
Kitt sa for siden:
Med soyaproteiner? Trokke det, gitt!:eek:
Muff-muff sa for siden:
Har du forsøkt med johannesbrødkjernemel?
aventurine sa for siden:
Det er til brun saus ja, er litt fersk i dette her. Men kan johannesbrødkjernemel brukes? Hadde vært litt ålright med ett alternativ til eggeplommer, for tåler egg litt dårlig.
Kitt sa for siden:
Har du tittet i denne tråden?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.