< Tilbake til oversikten

Brune mel

#1

aventurine sa for siden:

Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?



#3

aventurine sa for siden:

Mente selvfølgelig smør:o


#4

Kitt sa for siden:

Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:


#5

frøken sa for siden:

til brun saus sikkert:)


#6

Kitt sa for siden:

Med soyaproteiner? Trokke det, gitt!:eek:


#7

Muff-muff sa for siden:

Har du forsøkt med johannesbrødkjernemel?


#8

aventurine sa for siden:

Det er til brun saus ja, er litt fersk i dette her. Men kan johannesbrødkjernemel brukes? Hadde vært litt ålright med ett alternativ til eggeplommer, for tåler egg litt dårlig.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.