frøken sa for siden:
Har hatt oppskrift på en kake liggende, og den er jo ikke mel i og derfor lett og lage lavkarbo:)
Jeg tilsatte litt og litt søtning, og synes resultatet ble perfekt. Synes smaken blir perfekt når jeg blander ulike søtningsstoff.
Serverte den i selskap med høykarbofolk, og den vart borte på en to tre. Alle syntes den var kjempegod.
Sjokoladekonfektkake
100 g 86 % sjokolade
100 g kokesjokolade fra sukkerfritt
250 g smør
Søtning:
Sukrinmelis 40g
Splenda 3 ss
Flytende natreen 15 dr
7 medium egg
Sett ovnen på 175 grader. Smør en 24 form med smelta smør og strø med sukrinsukker
Smelt sjokolade, smør og søtning på svak varme under konstant røring. Avkjøl litt, rør inn eggeplommer.
Pisk eggehviter stive og bland de forsiktig inn i sjokoladeblandingen.
Ha 3/4 del av røra i forma. Stek på 175 grader i 30 min i nedre del av ovnen. Avkjøl minst 30 min. til den faller litt sammen. Hell resten av røra over. Sett kaldt ca 12 timer og NYYYT