Bik sa for siden:
I dag fortalte min datter på 11 år, at læreren hennes i mat og helse hadde sagt at de ikke skulle bruke margarin, men heller smør fordi margarin inneholder farlige stoffer. Yess! :blomster:
Bik sa for siden:
I dag fortalte min datter på 11 år, at læreren hennes i mat og helse hadde sagt at de ikke skulle bruke margarin, men heller smør fordi margarin inneholder farlige stoffer. Yess! :blomster:
Kitt sa for siden:
WOW!:heia:
Georgine sa for siden:
Det er nesten så man får tårer i øynene, endelig så siver det inn at det staten forteller oss ikke nødvendigvis er det beste alternativet.
David sa for siden:
Som lærer på lavkarbo blir man mektig oppgitt over læreplanen i Mat og helse. Matpyramiden og alt det der. Heldigvis står man fritt til å gjøre "lokale tilpasninger", og da kan man i det minste sørge for å lage mat fra bunnen av - selv om det ikke blir helt lavkarbo, blir det i det minste bedre enn ferdigsaus og posegryter.
Bik sa for siden:
Helt enig :)
Til nå har de laget Pannekaker, grove ostescons og muffins.
Scons var det min datter syntes best om, og de har hun bakt hjemme også :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.