< Tilbake til oversikten

Karrikyllingsalat

#1

taraquin sa for siden:

Enkel mat som passer fint sammen med salat eller tilbehør til et hovedmåltid:

  • 1 helgrillet kylling som renplukkes, ha med noe av skinnet men ikke alt, gir ca 4-600 gram kjøtt.
  • 1 boks creme fraise
  • 1 SS karri, evt mer
  • Evt litt mais og\eller finhakket paprika, maks 50 gram tilsammen

Mos de 3 første indgrediensene med f.eks en stavmikser eller gaffel om man deler kyllingen i små biter først. Når det er en jevn, fin masse så tilsett grønnsakene.


#2

Mammarosa sa for siden:

Høres enkelt og deilig ut!


#3

Engledans sa for siden:

Denne må prøves, høres nam nam ut.For de som går på ketolyse og ikke spiser mais (som meg) kan jo bytte ut maisen med stangselleri.


#4

taraquin sa for siden:

Jepp, bare å ha i andre grønnsaker, glemte å nevne at man må ha i så mye karri at den blir skikkelig lysegul. Evt kan man ha i litt gurkemeie i tillegg siden det gir god smak og fin farge.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.