Dangerous Nan McGrew sa for siden:
2 squash
3 dl fløte
2 kyllingfileter - vi hadde en hel kylling, så vi brukte den
1 pakke bacon i skiver
1 halv rød paprika
2 hvitløksfedd (3 om du er veldig glad i hvitløk)
En halv purre
Frisk basilium og/eller timian (kan droppes, eller bruk eventuelt tørkede varianter)
Salt og pepper
Start med å strimle squashen med et juliennejern, eller eventuelt bruk en ostehøvel. Strø salt over, og la det renne av seg mens du tilbereder resten av maten.
Skjær kyllingen i mellomstore biter og kutt baconet i små strimler. Kutt purren i ringer og skjær paprikaen i skiver. Brun kylling og bacon i litt olje eller smør på høy temperatur. Senk så varmen på plata og tilsett paprikaen. La dette surre litt før du heller over fløten.
Tilsett grovhakket timian og basilikum samt salt og pepper. La det hele koke inn noe. Ha oppi purre og hvitløk. Bruk tørkepapir og tørk lett av squasjen for å fjerne væske som saltet har trukket ut, og stek deretter squashen raskt i stekepanna.