Er det noen som vet næringsinnhold (karbohydrater, fett og gjerne kcal og proteiner) i kyllinglår uten skinn?
Jeg vet at det ideelt sett hadde vært bedre å spise skinnet, men jeg har en rar greie med akkurat det, så jeg passer heller på å få i meg fett ved siden av, og gjennom resten av dagen, men jeg finner bare næringsinnhold i kyllinglår med skinnet på...
Noen som tilfeldigvis hadde kunnet hjelpe meg med det?
Så google "kylling uten skinn" selv, da og se hva du finner! :w00t:
Var helst det som var poenget, at det er så utrolig lett å finne ut sånt selv! Det er stort sett bare å google! Virker i hvert fall som regel mye bedre enn noen av linkene mine!:p;):D
Rart, da! Får opp siden når jeg googler, men ikke vha linken! Vel, vel, sånn er livet! ;)
Var på et kurs som Line Holdal (lilalife) hadde i vinter. Hun sa at særlig vi kvinner burde spise skinnet på kyllingen. Problemet er at jeg ikke husker hvorfor vi burde spise det. Noterte det ikke, heller.
Selv har jeg det også litt sånn at jeg ikke klarer å spise skinnet. Når kyllingen er grilla, er det som regel krydra med grillkrydder, som inneholder bl.a. smaksforsterkere. Det er én av grunnene til at jeg spiser skinnet. Den andre er den dere har nevnt, at litt av fjøra sitter igjen. Det kan gå greit om skinnet er litt sprøtt (vel å merke hvis det ikke er spor av fjør), men hvis skinnet er mykt syns jeg det er litt uappetittlig.
Det har vel med aminosyrefordelingen å gjøre tenker jeg. Innmat, skinn, brusk og bein inneholder mye av aminosyren glycin, som ikke finnes så mye av i muskelkjøtt. Muskelkjøttet inneholder på sin side mye metionin, som kan utkonkurrere glycinet, noe som kan betegnes som en funksjonell glycinmangel.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.