< Tilbake til oversikten

Bedre squashpasta!

#1

Bee sa for siden:

Endelig fikk jeg til og lage GOD squashpasta. :D

Jeg har nemlig prøvd flere varianter og forskjellig koketid, men har liksom ikke blitt helt fornøyd.

Men i dag, da jeg skulle lage lunsj til min kjære og meg kom jeg på noe genialt!! (beklager om noen har vært ute før meg med dette da)

Jeg strimla en diger squash, minus skallet og det våte i midten og la det på et fat.
Deretter dryssa jeg en god dæsj urtesalt over det hele og kjørte i mikroen i 1 minutt.

Det ble seriøst perfekt "pasta" til kjøttdeig, bacon, løk og blåmuggostsaus.

I´m happy!! :D:D


#2

Lulla84 sa for siden:

Takk for tips :) Det skal jeg prøve, jeg bruke squash som pasta :)


#3

runnmensunn sa for siden:

Skal prøves i morgen, takk for tips :smile:


#4

ireile79 sa for siden:

Hvordan ble konsistensen da?? Min blir så bløt, men tror det kan ha noe med at jeg bruke litt av den bløte delen :confused:


#5

Bee sa for siden:

Overhodet ikke bløt. Litt spenstig, som pasta nesten. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.